"Sevgili Şehrime Yazıyorum?" Projesi Adı Altında Mektup Yazma Yarışması

Muş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz arasında yazma yeteneğini geliştirmeye yönelik olarak "Sevgili Şehrime Yazıyorum?" projesi adı altında mektup yazma yarışması düzenlenecektir.

Mektuplarda Muş ilinin (ilçeler ve köyler dahil) tüm güzellikleri, sosyal yaşamı, tarıhı, cografi özellikleri işlenecektir. Ovası, lalesi, tarihteki yeri (Malazgirt Zaferi, Kurtuluş Savaşı) gibi temalar konu edilecektir. Her eğitim kademesinde ilk üç dereceye giren ögrenciler ödüllendirilecek ve belirli sayıda mektup, hazırlanacak kıtapta basılacaktır. Projeye alt dokümanlar ve proje atışı ekte sunulmuştur.

"Sevgili Şehrime Yazıyorum" projesinin okuldaki tüm ögrencilere duyurulması, okul olarak öğrencilerin katılımının sağlanması ve ögrencilerin yazdıkları mektupların en geç 02 Aralık 2019 tarihine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yenilik ve Eğitim Teknolojileri birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

05.11.2019 503

Kaynak: Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü