NURETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU

Öğrenci :77

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 07:30 - 12:40
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05545449577

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://nurettiniho.meb.k12.tr

Adres - Nurettin Köyü/ Muş Malazgirt

Yerleşim Yeri -

Adres - Nurettin Köyü/ Muş Malazgirt

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Malazgirt ilçesine 18 km uzaklıktadır.