Yıllar Sonra Hasat Zamanı

05.03.2018 543

Okulumuzda 1972 yılında ilk görevine başlamış olan ve yazdığı "Köprü" kitabında da köyümüzden bahseden çok değerli öğretmenimiz Vahip YAZAR Nurettin´i ve okulumuzu unutmayıp bizlere kitabını gönderdi. Ayrıca kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde bizleri köyümüz ve okulumuz hakkında anlattıklarıyla bir zaman yolculuğuna çıkardı. Yaşadığı anıların satır satır sayfalara düşüğü kitabı ve dilinden dökülen hasret sözcükleriyle okulumuzun, zamanın ve öğretmenliğin değerini bizlere bir kere daha hatırlatmış oldu. Şimdi tam 46 yıl sonra bu kutsal görevi onun ve onun gibiler yerine okulumuzda yapmaya çalışan biz öğretmenlere de kendisine canı yürekten teşekkür etmek ve nice bilginin kara tahtayı süslemesine vesile olan ellerinden öpmek düşer. İyi ki varsın öğretmenim ilk heyecanınla adımladığın okulun ve kara tahtan bizlere emanettir.