Okumayı ve Yazmayı Öğreniyoruz

27.09.2018 495

İlkokul birinci sınıf öğretmenimiz Filiz TUNÇYÜREK, öğrencilerine seslerin okunuş ve yazımlarını öğretmeye başladı. Öğrencilerin hem eğlenmesini hem de öğrenmesini amaçlayan öğretmenimiz amacına ulaşmak için yaparak- yaşayarak öğrenme yöntemini ders içerisine yansıtmış vaziyette. E sesini hissettirme faaliyetlerinin tamamlanmasından sonra yazım aşamasında gerçekleştirdiği etkinlik renkli görüntülere sebep oldu. Tıraş köpüğünü masaların üzerine sıkan öğretmenimiz, öğrencilerinden parmaklarıyla köpük üzerine öğrenmiş oldukları sesi yazmalarını istedi. Ders sonunda artık tüm öğrenciler e sesini hem tanıyor hem de yazabiliyordu. Eeee bize de bu aşamada öğretmenimizi tebrik etmek ve başarılarının devamını dilemek düşüyor. Teşekkürler Filiz Öğretmenimiz :)