Güneş Sistemini Öğreniyoruz :)

04.10.2018 647

"Neden Güneş´in etrafında dönüyoruz? Güneş´in etrafında dönen bir tek biz miyiz? Başka gezegenlerde hayat var mı? Güneş sistemimizin en büyük ve en küçüğü ya da Güneşimize en yakın ve en uzak olanı kim?" gibi bir çok sorunun cevabını ders içerisinde yaptığı etkinlikerle öğrencilerine kavratan Fen Bilimleri öğretmenimiz Çiğdem COŞKUN aynı zamanda geleceğin mimarlarının ufuklarını biraz daha ilerilere taşımız oldu. Ders sonunda öğrencierine şu sözleri; "İnsanoğlu mikroskopu icat ettiğinde ne kadar büyük, teleskopu icat ettiğinde ne kadar küçük olduğunu keşfetti" sarf eden öğretmenimiz, öğrencilerimizin derin düşüncelere dalmasına sebep oldu. Çalışmalarından dolayı öğretmenimize teşekkür eder başarılarının ve çalışmalarının devamını dileriz.